Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Νέα

Πρόκηρυξη 28ου κύκλου

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) σας καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα  με τίτλο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων Δια Βίου Μάθησης»

διάρκειας 155 ωρών, το οποίο θα διεξαχθεί από 17/1/2022 έως 13/3/2022 και θα υλοποιηθεί σε περιβάλλον μικτής διαδικασίας μάθησης με πρότυπες συνδυαστικές μορφές εκπαίδευσης. Οι θεματικές ενότητες θα αναπτυχθούν με την αξιοποίηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ασύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας, e-learning του Α.ΠΘ.

Επιστημονικά Υπεύθυνος είναι ο Δρ. Αζαρίας Μαυρόπουλος, Διδακτικό Προσωπικό στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ., με μεταδιδακτορική έρευνα στο  Materials and Engineering Research Institute (MERI), Sheffield, UK. Έχει συμμετάσχει, ως επιστημονικά υπεύθυνος ή ως κύριος ερευνητής, στο σχεδιασμό και την υλοποίηση περισσοτέρων των τριάντα (30) ερευνητικών και αναπτυξιακών εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ενώ έχει σημαντικό συγγραφικό έργο σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια, στον τομέα της τεχνολογίας προηγμένων υλικών,  της εκπαίδευσης ενηλίκων, της αξιολόγησης της εκπαίδευσης και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Στο πρόγραμμα διδάσκουν Πανεπιστημιακοί εξειδικευμένοι στα επιμέρους  γνωστικά αντικείμενα καθώς και εξωτερικοί συνεργάτες, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ενηλίκων με εμπειρία στις επιμέρους θεματικές ενότητες.

 

Έναρξη προγράμματος: 17/1/2022

Λήξη προγράμματος: 13/3/2022

Διάρκεια: 155 διδακτικές ώρες

Κόστος:  280 ευρώ

Παρέχεται εκπτωτική πολιτική  

Παρέχεται πιστοποιητικό επιμόρφωσης: 7,5 ECTS

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από  10/12/2021  έως 17/1/2022

 

 Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του ΑΠΘ.

 

Την Αίτηση για συμμετοχή στο επιμορφωτικό πρόγραμμα θα τη βρείτε εδώ

 

Η Αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά τα οποία μπορείτε να αποστείλετε στο e-mail eeedvm.auth@gmail.com  :

 

  1. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
  2. Τίτλους σπουδών
  3. Δικαιολογητικά που αποδεικνύουν την ένταξη σε κάποια από τις εκπτωτικές κατηγορίες που αναφέρονται παραπάνω.

 

Συγκεκριμένα,

 

  • για την εκπτωτική κατηγορία 1: Σχετική γνωμάτευση
  • για την εκπτωτική κατηγορία 2: Βεβαίωση ανεργίας
  • για την εκπτωτική κατηγορία 3: Βεβαίωση ή σύμβαση ή μισθοδοσία ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο αποδεικνύει την ιδιότητα